There are no translations available.

fotomontage

På lördag kan du höra författarna Martin Widmark (LasseMajas detektivbyrå, Nelly Rapp m fl) och Mia André samtala om sin nya bok "Gösta och Mona - Bästa vänner året om", som skildrar uppväxten i Linköping.

Moderator: Titti Knutsson, frilansskrbent och författare. 
Bokförsäljning och signering i samband med samtalet, som äger rum i Curmanska magasinet.

Sagt om boken:
"Det är förvisso en barnbok, men den är minst lika spännande för den som läser högt för barn eller barnbarn. Och allra särskilt för alla som känner igen de platser som nämns. Gösta bor i Åbylund, Mona bor på
Danmarksgatan. Det köps fisk vid Abisko torg och bröd på Lanemos, och en spännande utflykt går till slakteriet på andra sidan Industrigatan."

– Östgöta Correspondenten

Foto: Thron Ullberg, Stefan Tell

There are no translations available.

culture eng

abas dienas 143

Under 2018-2019 har vi deltagit i ett projekt inom Nordic Baltic Mobility Programme, kallat "Virtual explosion", ett projekt kring ditiala lösningar för förmedling av kulturarvet. Vi har deltagit tillsammans med North Karelian Museum i Joensuu, Finland, och Art Noveau Centre i Riga, Lettland.

Arbetet har bestått av tre "träningsläger" fyllda av föreläsningar, studiebesök, workshops och erfarenhetsutbyte kring allt från små och enkla lösningar till mer påkostade projekt inom detta spännande område.

Läs mer om vårt arbete i presentationsfoldern om projektet.

Ladda ner folder om Virtual Explosion

There are no translations available.

julbord mindre

Vi erbjuder nu visningar om svenska julförberedelser och jultraditioner för skolor och SFI-grupper.

Läs mer om våra julprogram

 


Share

Skriv ut