There are no translations available.

ankungen paskagg

Under perioden 1-9 april ordnar Ankungen barnbokhandel och leksaksbod en liten marknad för alla med barnasinne, med tonvikt på påsken och dess traditioner. Påskmarknaden äger rum både inne butiken och utanför, om vädret tillåter.

Ankungen har öppet tis-fre kl 11-17, lö-sö kl 12-16. På grund av coronaläget är dörren låst för att säkerställa att det inte blir för många besökare i butiken samtidigt, men är du frisk och utan förkylningssymtom, ring 013-14 92 46 eller knacka på, så öppnas dörren!

There are no translations available.

vitsippa6listbild

Friluftsmuseet Gamla Linköping följer löpande myndigheternas rekommendationer och uppdateringar angående Coronaviruset. Varje dag försöker vi säkerställa en så säker och trygg miljö som möjligt för våra besökare och vår personal. Bland annat har vi skärpt våra städrutiner.

Museet håller öppet som vanligt, men anpassar verksamheten på olika vis. Vissa evenemang ställs in och vissa butiker och serveringar har ändrade öppettider. 

Vad kan du som besökare göra? Känner du dig frisk är du varmt välkommen att besöka oss. Här finns obemannade miljöer och utställningar, trädgårdar, djur, skog och stora grönytor för picknick och lek. Känner du dig sjuk bör du stanna hemma tills dess att du är frisk.Tänk på dig själv och andra genom att följa myndigheternas råd för att undvika smittspridning och hålla säkerhetsavstånd (minst 1,5 m).

Vi vill även minimera hanteringen av kontanter och ser gärna att du väljer att betala med kort eller Swish.

För mer info, följ oss i sociala medier. Har du frågor, kontakta oss gärna, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., 013-12 11 10.

There are no translations available.

jattegrontmindre

På grund av det rådande Coronaläget  så kan vår årliga trädgårdsdag Jättegrönt inte genomföras i år. Vi följer kommunens direktiv och de rekommendationer som finns kring evenemang och folksamlingar

Vi kommer att erbjuda växtförsäljare möjlighet att delta vid en mindre trädgårdsmarknad i samband med vårt nationaldagsfirande på Valla gård den 6/6 samt i samband med ett föredrag med trädgårdsjournalisten Sara Bäckmo i slutet av augusti, förutsatt att dessa evenemang går att genomföra.

Du som hade tänkt delta vid Jättegrönt och vill ha mer information, mejla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ring 013-12 11 10.

 

 


Share

Skriv ut